Arrow left RASKA PÅ!
Nåværende pris er € pr. mynt. Prisen stiger med 50% til € pr. mynt om minutter

Ventetiden er over.
Nå Kan Du Veksle pengene dine i Kina´s Offisielle Statsstøttede Kryptovaluta!

For hver 9 kr du investerer
kan du forvente potensielle gevinster på 46705 innen få måneder!

phone
image
Kinas mynt

YuanPay Group startet
utviklingen av Kina´s nasjonale
kryptovaluta I

Etter mye hardt arbeid utført av veldig talentfulle individer og et tett samarbeid med kinesiske myndigheter, er valutaen endelig klar for distribusjon! Fra den Abril 8, 2021, anyone can convert kan hvem som helst konvertere hvilken som helst valuta til den nye Kinas mynt, og hele prosessen tar mindre enn 5 minutter.

Akkurat nå, er YuanPay Group det eneste godkjente og lovlige selskapet I Kina som kan veksle og selge kryptovaluta, inkludert akkurat denne mynten, gitt dens statsstøttede natur. I , annonserte Kina et forbud mot salg og vekslinger av hvilken som helst ICO eller kryptovalutaer, og selv en enkel veksling går imot loven. Det kommer nå til å endre seg, og denne nye mynten er grunnen til dette.

Hvorfor investerings potensialet
I Kinas Mynt på ingen måte kan matches

Første myndighets-godkjente kryptovaluta

Ingen annen kryptovaluta har noensinne blitt godkjent og utviklet i samarbeid med myndighetene, ikke engang Bitcoin. Når majoriteten av myntene har blitt vekslet, forventer økonomer at prisøkningen vil være enestående, og er forventet å nå rekordhøye gevinster innenfor kryptoverdenen.

icon

Kryptovaluta er pengenes fremtid, skal vi tro flere og flere mennesker ute i verdenen

Cryptocurrencies are set to play a major role in the future of our financial world

icon

En liten investering på 250€ vil for øyeblikket gi deg 1948 mynter

Dagens pris på en offisiell Kinas Mynt er 0,13 € (prisen oppdateres hvert 15 minutt)

icon

Den berømte hedgefond kryptoinvestoren Max Keiser sier følgende:

Det er sannsynlig at Digital Yuan vil handles til en mye høyere pris enn nå. Jeg kan se for meg at den blir ti ganger høyere om noen få måneder

icon

Myntens angitte pris vil ikke være tilgjengelig stort lenger, ettersom den snart vil tilbys på hver eneste kryptoplatform verden rundt.

Hvem er vi

YuanPay Group er Kinas ledende kryptoforvalter og kryptolommebok rundt om i landet, og i verdenen

Vi er den eneste offisielt godkjente og kontrollerte lovlige kryptoplattformen i Kina. YuanPay group ble opprettet i 2010 og siden da har vi samarbeidet med banker og andre organisasjoner for å lovliggjøre kryptohandel i Kina, og med å knytte bånd til eksterne investorer.

Vi er stolte av å annonsere at vi ble valgt til å drifte og organisere salg av Kinas Mynt i denne siste kryptoutviklingen. Det er et resultat av flere år med hardt arbeid, men Kinas finansielle infrastruktur er i ferd med å endres for alltid.

Tallene i China for 2021
59
MILLIONER
SIDEVISNINGER HVER MÅNED
380
MILLIONER
INNTRYKK HVER MÅNED
16
MILLIONER
UNIKE BESØKENDE HVER MÅNED
8
MILLIONER
VIDEOVISNINGER HVER MÅNED

Målsetninger for 2021 i Kina

like
90%
NÅVÆRENDE YUAN'S
SKAL BLI VEKSLET TIL KRYPTOVALUTA
bag
500
MILLION
INVESTORER VERDEN RUNDT
coins
5000€
VERDI
PER MYNT
yuan

YuanPay Group Kjede

Autorisert Kryptovaluta Handelslisens - YuanPay Group har den offisielle og bekreftede kryptohandel lisensen, som garanterer brukerne de beste prisene og trygg lagring av myntene. Faktisk er vi det eneste selskapet i Kina som har lovlig presedens til å selge disse myntene – du vil for øyeblikket ikke finne noen andre som tilbyr dem!

INGEN AVGIFTER - YuanPay krever ingen avgifter for vekslinger.

Programvare Styringssystemer I det øvre sjiktet - Vi hjelper deg med å veksle hvilken som helst valuta, og du kan i løpet av bare få minutter komme i gang med ditt kjøp av Digital Yuan.

Bank Godkjenning - Vi samarbeider med alle de store finansielle institusjonene, noe som er ideelt for de av våre brukere som ønsker sine midler overført direkte til sin bankkonto raskt og enkelt.

Juridisk Tilbakemelding

Media Tilbakemelding

awards-icon
Mest leste artikkel i Forbes
awards-icon
Høyt Aktuelt Tema
poster
poster
poster

Myntens angitte pris vil ikke være tilgjengelig stort lenger, ettersom den snart vil tilbys på hver eneste kryptoplatform verden rundt.